FİLEDE KAYIP YOK 

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Erkekler Voleybol Birinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 25. hafta mücadelesinde Fındıklıspor’u konuk etti.

Antakya Spor Salonu’nda 25 Şubat günü oynanan mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Hataylı voleybolcular karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Karşılamaya iki takım da etkili ve istekli başladı. İyi başladığı setin sonunu da iyi oynayan mavi-beyazlılar, ilk seti 25-20 kazandı ve 1-0 öne geçti. Hatay Büyükşehir Belediyespor, ilk setteki üstün oyununu ikinci sete de yansıttı. File önünde rakibini durduran ve orta oyunlarla skor üreten mavi-beyazlılar ikinci seti 25-23 kazandı. 2-0.

Üçüncü set kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Daha az hata yapanın kazanacağı seti iyi oynayan ve 26-24 kazanan Hataylı voleybolcular karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.