AYHAN YAVUZ “MARANGOZ ESNAFLARINA DA YER KAZANDIRMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Toplumun her kesimine ayrım gözetmeksizin hizmet veren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hurdacılar esnafı ve Yeni sanayi esnafından sonra Marangozlar esnafına da yer kazandırmak için çalışmalar başladı.

Marangoz esnaflarının da yer sorunu için uzun süreli çalışmalar yapan Başkan Yavuz bu bağlamda Ağaç İşleri Dernek Başkanı Muhammed Güzey ve Dernek yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek marangoz esnaflarıyla yer belirleme çalışmalarını birlikte yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “İnsan odaklı hizmet anlayışımızdan taviz vermeden ilçemizin güzel insanlarına hak ettiği hizmeti vermek en büyük hedefimizdir. Hamdolsun ki şuana kadar ki görev süremiz içerisinde bunu başarmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşamaktayız.

Ben Değil – Biz kavramıyla toplumumuzun her kesimini ayrım yapmadan hizmetin içerisine dahil edip güzel ilçemizi hep birlikte gelişmiş ve modern bir şehir haline getirmiş durumdayız. Bu vesile ile şahsım ve bütün Kırıkhan adına bütün hemşerilerimize hizmetlerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim.

Halkımıza söz verdiğimiz Hizmetler kapsamında marangoz esnaflarımıza yeni bir yer vermek için dernek başkanımız, yönetim kurulu üyeleri ve marangoz esnaflarımızla birlikte istişareli çalışmalarla en kısa sürede esnaflarımızı yeni yerlerine kavuşturmayı hedeflemekteyiz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.