ANTAKYA’DA SERTİFİKALI A’DAN Z’YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Kavak; “İhracatçılarımıza doğru bilgi ile destek vermek istedik”

Antakya’da 24 Şubat-24 Mart 2018 tarihleri arasında Sertifikalı A’dan Z’ye Dış Ticaret Eğitim Programı başlıyor.

Dış ticaretle ilgili tüm konuların sekiz farklı profesyonel eğitmen tarafından anlatılacağı ve 60 saatlik bir eğitim diliminde tamamlanacak program, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Antakya İrtibat Bürosu Toplantı Salonu’nda düzenlenecek.

Eğitime katılacak 40 kursiyer; Dış ticarette ödeme ve teslim şekilleri, İhracatta kullanılan belgeler, İhracat – ithalat mevzuatı ve uygulamaları, İthalatta maliyetlendirme, Gümrük rejimleri, Serbest dolaşım, antrepo, geçici ithalat, Dış ticarette anlaşmazlıkların çözümü ve uluslararası tahkim, İhracatın finansmanında Eximbank kredileri, Lojistik, nakliye ve tedarik zinciri yönetimi, İhracatta on-line pazarlama, Elektronik ticarete yönelik devlet destekleri, İhracatta devlet destekleri, Dahilde işleme rejimi ve Dış ticarette pazarlama ve fiyatlandırma konularında detaylı eğitim alacaklar.

Konuyla ilgili açıklama yapan AKİB Başkanı Ali Kavak; “Bugün ülkemizin en fazla ihtiyacı olan ekonomik güç ihracatla elde edilecektir. Şartlar ne olursa olsun bizler bu ihtiyacı karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. AKİB olarak bu eğitimi düzenleme sebebimiz budur. Daha çok firma, daha çok girişimci ihracat yapsın diye doğru bilgileri doğru kişilerden öğrenelim diye ihracatçımıza biz de bilgi ile destek vermeyi hedefledik” dedi.

A’dan Z’ye Dış Ticaret Eğitim Programı 24 Mart 2018’de düzenlenecek sertifika töreni ile sona erecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.