“Çocukları önemsiyoruz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Duygu – Su Kreş ve Gündüz Bakımevi uzman kadrosu ile hizmet vermeye devam ediyor.

İşletmeciliğini Nurcan Odacı’nın sahibi olduğu Duygu – Su Kreş ve Gündüz Bakımevi, uzman kadrosu ve özel eğitim programları ile çocukları geleceğe hazırlıyor.

Harbiye yolu üzerindeki yerinde hizmet veren Duygu – Su Kreş ve Gündüz Bakımevi iki katlı geniş binası, özenle hazırlanmış sınıfları ve büyük bahçesi ile dikkat çekiyor.

Duygu – Su Kreş ve Gündüz Bakımevi Sahibi Nurcan Odacı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı çok önemsediklerini dile getirerek, “Amacımız çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren en iyi eğitimi vermek ve onları emin adımlar ile geleceğe hazırlamak. Uzman bir eğitim kadromuz var. Öğrencilerimize kaliteli bir eğitim verdiğimize inanıyorum.  Velilerimiz çocuklarını bizlere güvenerek teslim ediyorlar. Biz de aldığımız bu sorumluluğun hakkını verebilmek için büyük bir çaba harcıyoruz. Çocuklarımız için hazırladığımız özel programlar ve dersler ile, özel oyun çalışmalarımız ile farklı ve tercih edilen bir kurum olmayı başardık” dedi.

Kendini çocuklara adayan genç ve başarılı girişimci Nurcan Odacı’nın sahibi oldugu Duygu – Su  Kreş ve Gündüz Bakımevi konusunda uzman bir kurum müdürü 12 öğretmenden oluşan uzman bir kadro ile hizmet veriyor.
Duygu – Su’da şu an eğitim gören ve yaşları 2 ile 6 arasında olan 85 çocuğa drama, cimnastik, bale, kinder, müzik, ilk okula hazırlık,  satranç,  fen ve matematik altyapısı gibi eğitimler veriliyor.
Duygu – Su Kreş ve Gündüz Bakımevi güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile dikkat çekiyor ve göz dolduruyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.