BARIŞ MANÇO PARKINA GENEL BAKIM

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin farklı noktalarında bulunan parklarda genel bakım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinde bulunan Barış Manço parkında genel bakım çalışması yapıyor.

Vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı parklarda bakım çalışmalarının sürdüğünü belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”belediye olarak bir yandan yeni yeşil alan ve parklar oluşturuyoruz. Diğer yandan da mevcut yeşil alanları düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz. Ekiplerimiz Barış Manço parkının içerisinde bulunan parkı baştan aşağı yenileniyor. Havuzun bakımı yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında yeni banklar yerleştiriliyor. Park içerisinde bulunan ağaçların budama işlemlerinin de sürdürüldüğü çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak ”dedi.

ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ

Başkan Seyfi Dingil, kentin bir çok noktasında faaliyet gösterdiklerini belirterek,”Parklarımızda ayrıca ışıklandırma çalışmaları yapılıyor. İhtiyaç duyulan parklarda peyzaj ve düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor. Bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışması gerçekleştiriliyor. Bu vesile ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kenttin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.”diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.