BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: İLÇE KONGREMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun 6. olağan İlçe kongresinin büyük bir çoşku, heyecan ve katılımla gerçekleştirildiğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun ilçe kongresi sonucunda seçilen yeni ilçe başkanı Bestami Bilgili ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUZ

Başkan Seyfil Dingil, “Her zaman ve her yerde milletimizin teminatı olan AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bunun yanında, ülke tarihimizde daha önce olduğu gibi birçok engel önüne getirilmiş, AK Parti hükümeti yok edilmek istense de vatandaşımız ve liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile gerek iç, gerekse dış güçler eylemlerinde muvaffak olamamıştır “dedi.

Başkan Seyfi Dingil,”Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. Bu vesileyle 2053 ve 2071 Türkiye’sini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inanç ile partimizin ilçe kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.