Arsuz  Afrin İçin Pedal Çevirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Şampiyonası 1. Etap sezon açılış puanlı yol yarışları için saat 9:00’da Arsuz Kent Meydanı’nda Start verildi.
49 kulubünün  katıldığı 3 kategoriden oluşan yarışmada Yıldız B 116, Genç 90, Yıldız A 113 sporcu ile toplamda 319 bisikletli yarışıyor. İlk etabı tamamlanan Yıldız B kategorisinde 1. Konya Gençlik Spor’dan Mustafa Ayorkun, 2. Konya Taşkent Spor’dan Yiğit Suphi Aşkar, 3. Konya Gençlik Spor’dan Emre Yuca  dereceye giren yarışmacılar Oldu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı , “Arsuz iklimi ve coğrafi yapısı ile kış aylarında bisiklet turnuvaları için alternatif bir rota olduğunu bu nedenle en kısa zamanda Arsuz’da uluslararası bir turnuva düzenleyeceğini” söyledi

Kaymakam Musa Sarı  “Afrin’deki yiğitlerimize destek amaçlı federasyonun da desteği ile Milletvekilimiz Orhan Karasayar da Bakanlık ve Federasyon yetkilileri ile yaptığı çeşitli defalar görüşmeler neticesinde ilçemize katıldığını, Arsuz’un daha birçok önemli ve anlamlı organizasyonlara  ev sahipliği yapacağını belirtti

Milletvekili Orhan Karasayar  da Arsuz her şeyin en iyisini hak ettiğini, memleketi Arsuz’a her zaman her türlü desteğe hazır olduğunu, emeği geçenlere teşekkür ettiğini, Zeytin Dalı Harekatındaki yiğitlerimize moral desteği olması temennilerini sunduğunu ifade etti.

Hatay Milletvekili TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar , Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ,Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ‘in katılımlarıyla ödül töreni gerçekleşmiştir.

Ödül töreninde: Türkiye Bisiklet Federasyon Başkanı Erol Küçükbakırcı  Hatay Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri Orhan Karasayar’a  Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha  Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ‘ya ve yarışma direktörü Suat Torgay’a Arsuz Kaymakamı Musa Sarı , Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü M.Cemil Şensöz ‘e Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz , Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ‘e plaket takdimlerinde bulunuldu.

75 yıldır bisiklet kullanan 93 yaşındaki Süleyman Kirmit ‘e de katılımlarından dolayı Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı  Teşekkür plaketi takdim edildi.

Ödül Töreninin ardından protokol üyelerimiz bisikletlerine binerek Arsuz Kent Meydanı’nda Afrin için pedal çevirdiler. . Yarışmaya Genç kategorisinde start verilerek devam edildi. Halkın yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleşen yarışma bugün Arsuz’da, yarın İskenderun’da devam edecektir.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.