11-12 YAŞ YÜZME BÖLGE MÜSABAKALARINDA 3 İKEM’Lİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Türkiye Yüzme Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve bu hafta sonu şehrimizde yapılacak olan“ 11-12 Yaş Yüzme Gelişim Projesi Bölge Müsabakasında” mücadele edecek olan , daha önceki eleme müsabakalarında baraj geçip katılma hakkı elde eden İskenderun’lu beş sporcudan üçü İkem’li..

Aynı zamanda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü’nde lisanslı olarak yüzen sporcular  planlı ve progamlı çalışmalarıyla eğitimlerinin yanında sporda da başarılı sonuçlar elde ediyorlar.

27 yıllık geçmişiyle akademik anlamda başarısını ispatlamış İkem Koleji, spor alanında yaptığı desteklerle de başarılı olmaya devam ediyor.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü Murat Kaptanoğlu ile daha önceki yıllarda da bölge müsabakaları ve Türkiye Finallerine katılma hakkı elde eden İkem Koleji yüzücüleri,  şehrimizde ilk defa düzenlenecek olan bölge müsabakalarında İskenderun’u temsil edecek olmalarının heyecanını yaşıyorlar. Yüzücülerin bu müsabakalardaki amacı bir sonraki yarı final derecelerini yakalamak…

Bölge şampiyonasında İskenderun’u temsil eden dört sporcudan üçünün İkem’li olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel İkem Koleji Kurucu Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz “  Önceki yıllarda da bir çok öğrencimiz bölge ve Türkiye Finallerine katılma hakkı etmişlerdi. Planlı ve programlı çalışmalarının sonucunda derslerdeki başarılarının yanına spordaki başarılarını da ekliyorlar. Haftanın her günü sabah 5.30’da kalkıp havuz antrenmanından sonra okula geliyorlar. Böyle başarılarını görmek bizleri mutlu ediyor. Türkiye Yüzme Federasyonunun, İskenderun’a bölge yarışını vermesinin, bu bölgede yüzme sporunun gelişimi adına olumlu olduğunu düşünüyorum. Bölge yarışmalarına katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.