112 Acil Servis Şehidi son yolculuğuna uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda 112 Acil Sağlık ekibinde görev yapan Büşra Boyacı sınıra nöbete giderken geçirdiği trafik kazası sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cilvegözü sınır kapısı arasında meydana gelen kazada, Hatay İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde paramedik olarak görev yapan 22 yaşındaki Büşra Boyacı hayatını kaybederken bir diğer sağlık görevlisi Rahime Sönmez’in ise yaralandığı açıklandı.
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Hüseyin Bayramoğlu ile Boyacı’nın ailesi ve çok sayıda 112 acil sağlık çalışanı katıldı. Büşra Boyacı Hatay İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından Antakya’ya bağlı Oğlakören Mahallesi’nde toprağa verildi.
Talihsiz sağlıkçının ölümü Hatay’ı yasa boğarken, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da bir taziye mesajı yayımlandı. Taziye mesajında, “Hatay İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde Paramedik olarak görev yapan Büşra Boyacı hanımefendi; elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmiştir.  Hakkın rahmetine kavuşan merhumeye yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz” denildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.