Meral Akşener 24 Şubatta Hatay’da

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İYİ Parti Lİderi Meral Akşener, Hatay’da biz dizi ziyaretlerde bulunacağı programda, parti binasının açılışını yapacağı, Reyhanlı’ya da gideceği açıklandı.

İyi Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Çığ, İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan ile basınla buluştuğu toplantıda 24 Şubat Cumartesi günü liderleri Meral Akşener’in katılımıyla il binalarının açılışının yapılacağını söyledi.

İskenderun halkını ve basını programa davet eden Mustafa  Çığ; “Hepinizi davet ediyorum. 24 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da ilçe binamızın önünden araçlarımız hareket edecek. Sayın genel başkanımız, il binamızın açılışı yapıldıktan sonra Reyhanlı ilçesini ziyaret edecekler. Ondan sonra da elimizden ayrılacak. Bir değişiklik olursa sizlerle paylaşacağız” dedi.

Zor şartlarda görev aldıklarını kaydeden Mustafa Çığ, Ülkenin bütünlüğü, Bayrak, vatanın bağımsızlığının ve Mustafa Kemal Atatürk ve onun kurduğu irade kırmızı çizgileri olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Bildiğiniz gibi İyi Parti, çok kısa süre içerisinde kurulmuş bir partidir. Partimiz ‘Merkez’ bir partidir, ne sağdadır, ne soldadır, ne bir partinin devamıdır, ne herhangi bir partinin benzeridir, ne de herhangi bir partinin hasmıdır. Sağdan da soldan da gelen, vatanseverlik duygusu ile bütünleşmiş, bayraktan yana olan, Atatürk’ten yana olan, üniter yapıda olan herkes İyi Parti’nin içerisinde siyaset yapabilir, kendini mutlu hissedebilir. Kimseyi ayrıştırmıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Dindar bir nesil yetiştirmeyeceğiz. Birbirini seven, birbirini kucaklayan nesiller yetiştireceğiz. Bizim Yunus Emre’miz var, bizim Mevlana’mız var, bizim Hacı Bektaşi Veli’miz var. Bu düşünürler, bu mutasavvıflar, insan sevgisini ileri sürmüşlerdir. ‘Yaratılanı hoş gör Yaradan’dan ötürü’ diyor Yunus Emre. Birbirimizi seveceğiz, birbirimizi sayacağız, birlik ve beraberlik içerisinde olacağız.

İyi Parti olarak biz gerçekten zor şartlar altında görev aldık. Kısa süre içerisinde de aldığımız bu görevi yerine getirmeye çalıştık. Şu anda bütün ilçelerimizde teşkilatlarımızı kurduk, 13 ilçemizin kongresini yaptık Şu anda iki ilçemiz kuruluş aşamasında olduğu için onlar kongrelerini daha sonra yapacaklar. 13 ilçemizle birlikte 4 Mart’ta il kongremizi yapacağız. 1 Nisan’da kurultayımızı yapacağız. Çünkü her an bir erken seçimle karşı karşıya kalmamız mümkün olabilir, buna hazırlıklı olmak zorundayız. Bu nedenle çok acele bir şekilde ilçe kongrelerimizi yaptık, il kongrelerimizi tamamlayacağız, inşallah kurultayımızı da tamamladıktan sonra İyi Parti olarak kendimizi seçime hazır halde hissedeceğiz” dedi.

Toplantıda kısa bir açılış konuşması yapan İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan, toplantıya ilgi gösteren herkese teşekkür ettiğini belirterek  “İyi Parti olarak çıktığımız bu yolda umut ediyoruz ki, üzerinde bulunduğumuz, yaşadığımız bu toprakları, bu ülkeyi daha müreffeh bir seviyeye çıkartmak için arkadaşlarımızla gece gündüz mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu yolda, bu mücadelede siz basın mensuplarının bize vereceği destekten de şüphemiz yok. Hukukun üstünlüğünü ilkelerimizden bir tanesi olarak sayıyoruz. Basınımızın siz kıymetli temsilcilerinin herkese eşit mesafede yer aldığından şüphemiz yok, o yüzden bu yolda vereceğiniz desteğe ihtiyacımız olduğunu belirterek tekrar katılımınızdan ve desteğinizden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.