İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITASINDAN TERAZİ DENETİMİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler esnaf ve pazarlarda ölçü ve ayar denetimlerine devam ediyor.

Ekiplerin gerçekleştirdiği denetimlerde terazilerin doğruluğu, mühürlerin sağlamlığı gibi ölçü ve ayar denetimi yapıyor.

Denetimlere ilişkin konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşların alışverişlerinde haksızlığa ve maddi açıdan zarara uğramaması için denetimlerin şart olduğunu söyledi.

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Vatandaşların gerek sağlığı gerekse alışverişlerinde haksızlığa uğramaması adına hem hijyen hem de ölçü ve ayar denetimi gerçekleştirdiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Pazarlarımızda, imalathanelerimizde hem hijyene yönelik, hem de ölçü ve ayar denetimlerimiz sürüyor. Cihazların damga ve mühürlerine dikkat edilerek esnafımız uyarılıyor. Uygulama ve kontrollerle vatandaşlarımızın mağdur edilmesini önleyip, daha güvenli ve huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmelerini hedefliyoruz. “şeklinde konuştu.
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ise kalibrasyonu bozulmuş hatalı terazi kullanılmaması için denetimlerin sıklaştırıldığını belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.