Tufan Koleji TEK Kampus oluyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde eğitim ve öğretim faaliyetinde bulunan TEK Okulları kampuslaşıyor. Adından sıkça söz ettiren, eğitim yolculuğuna temel lise ile başlayan, sonrasında ise ilkokul ve ortaokul ile taçlandıran Dörtyol TEK Okulları, büyüme ivmesini daha da artırarak, kampuslaşıyor.

Dörtyol Tufan Koleji ile masaya oturan Dörtyol TEK Okulları eğitim ağını genişletmek amacıyla mevcut kurumu devralma anlaşması sağladı. Tufan Kolejini devralan Dörtyol TEK Okulları, 2018-2019 eğitim öğretim yılında başarı grafiğini kampuslaşarak sürdürmeyi hedefliyor.

Dörtyol TEK Okulları yönetiminden yapılan yazılı açıklamada; “Dörtyol’a yakışan bir bina düşüncesi ve gayesi ile eğitimde ki yolculuğumuzu taçlandırmak istiyorduk. Öğrenci ve velilerimizin taleplerine daha iyi şekilde cevap verebilmek, okulun öğretimin yanı sıra sosyal, sportif ve kültürel alanlarla da eğitimi tamamladığı gerçeğini göz ardı etmeden, Dörtyol Tufan Kolejini devralmış bulunuyoruz. Tufan Koleji ismi ile Dörtyol’da yer edinen binamız artık TEK Kampus ismiyle var olmaya devam edecektir. TEK Okulları olarak bugüne kadar tuttuğumuz her sözün arkasında olarak, öğrencilerimize en iyiyi vermeyi amaç edindik. Bugünden sonra daha da büyüyerek TEK Kampus olarak yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca gerçekleşen bu devir sürecinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Osman TUFAN’a teşekkürü bir borç bilir, iş hayatlarında başarılar dileriz. Tüm veli, öğrenci, yol arkadaşlarımız ve Dörtyolumuza hayırlı olsun” sözlerine verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.