İSKENDERUN BELEDİYESİ KIZILAY ANAOKULUNUN GENEL TEMİZLİĞİNİ YAPTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin imkânları ölçüsünde okullara destek verdiklerini belirtti.

İskenderun Belediyesi Temizlik işleri ekipleri Cumhuriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan Kızılay Anaokulunun açılışı öncesinde genel temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.

DAHA TEMİZ VE DAHA SAĞLIKLI BİR ORTAM

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Öğrencilerimizin temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için temizlik ekiplerimiz okulumuzda temizlik çalışması başlattı. Ekiplerimiz okulun içerisinde, dışarısında ve çevresinde genel temizlik işlemlerini büyük bir titizlik gerçekleştirdi. Okulumuzun bahçesinin baştan aşağı genel temizliği yapıldı. Okul bahçesine yeni çöp kutuları yerleştirilecek. Böylelikle minik öğrencilerimiz daha temiz ve daha sağlıklı bir ortam da eğitimlerini sürdürecekler” ifadelerini kullandı.

EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK OLUYORUZ

Kentte bulunan okullara belediyenin imkânları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Eğitime destek olmak çok önemli. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak. Bunun yanı sıra okulumuzun bahçesinde peyzaj, karo ve parke çalışması yaptık. Belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz “diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.