14 Şubat Sevgililer Günü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sevgiyi en güzel ifade şeklinin sevilen birisine çiçek sunmak olduğunu ifade eden Manolya Çiçekçiliğin sahibi Musa Gündoğdu, Sevgililer Gününde sevilen kişilerin çiçekle anılmasını anımsattı. Çiçeklerin güzelliği, yaşamı, umudu ve sevinci ifade ettiğini söyleyen Musa Gündoğdu, çiçekle her yaştan insanın yüreğine ulaşabilmenin en kolay yolu olduğunu belirterek “Sevgililer gününde sevgiyi en güzel şekliyle ifade etmenin yolunun çiçek hediye etmekten geçtiğini kaydetti. 

1990 yılından bu yana çiçekçilik sektöründe her geçen gün büyüyen bir çizgide seyreden Manolya Çiçekçilik, titiz hiz- met sunumuyla müşterileri- nin takdirini toplamayı sürdürüyor. İnterflora ile dünyanın bir çok köşesine çiçek ulaştırabileceklerini belirten İşletmeci Musa Gündoğdu, “Sevdiklerinize ulaşabilmek uzakta olsalar bile , bizimle mümkün, Sevinci ve acıyı paylaşmak beklenmedik sürprizlerle sevdiklerinizin kapı- larını aralıyoruz. Çünkü zaman – mekân kavramı tanımıyoruz. Duygularınızla emeğimizi harmanlayarak hayal gücünüze göre hazırladığımız çiçekleri sevdiklerinize ulaştırarak duygularınıza tercüman oluyoruz.  Bütün dünyaya çiçek!” sloganıyla çalışmalarımızı kaliteli, güvenli, müşteri odaklı ve zamanla yarışan nitelikte bir hizmeti “INTERFLORA” ile müşterilerimize ulaştırıyoruz” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.