Kırıkhan çevreyolundan Hastaneye doğrudan yol açılacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Afrin Zeytindalı Operasyonunda yaralanan askerleri  taşıyan ambulanslara yol açılacak. Yaralanan askerlerin hastaneye en acil şekilde ulaştırılması için Kırıkhan’da çevreyolundan hastanesine doğrudan yol açılması için toplantı gerçekleştirildi. 

Kırıkhan İlçe merkezinde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle, Zeytin Dalı operasyonunda yaralanan askerlerimizi taşıyan ambulans seferlerinde aksama yaşanması sebebiyle toplantı gerçekleştirildi.

Kırıkhan Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıda; Afrin Zeytindalı Operasyonunda yaralanan askerleri  taşıyan ambulansların şehir merkezi içerisinde geçişlerde trafik sıkışıklığı nedeniyle zorlandığı bu sebeple taşınan hasta ve yaralıların hastaneye zamanında yetiştirilemediği dile getirilerek şehir içindeki trafiğin de rahatlatılması amacıyla bir dizi tedbirlerin alınması gerektiği bu sorunun acil olarak çözümlenmesi hususunda ise çevreyolundan doğrudan Devlet Hastanesi’ne yol açılması konusunda İlçe Kaymakamı Mustafa ERKAYIRAN başkanlığında, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ ve Büyükşehir Belediyesi’nin temsilcileri ile toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıda şehir içine girmeden direkt Çevre yolundan Kırıkhan Devlet Hastanesine bağlantı yapılacak yolun açılması için yer tesbiti yapılarak çalışmaların ivedi olarak başlatılmasına karar verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.