İSKENDERUN BELEDİYESİ İDÇ SİTESİ İÇERİSİNDEKİ PARKI YENİLİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan İDÇ sitesi içerisinde bulunan parkta yenileme çalışmalarının başladığını belirtti.

Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler, park içerisinde zemin düzenleme ve oyun gruplarının yenilenmesi için montaj çalışması yapıyor.

ÇALIŞMALAR KISA SÜRE TAMAMLANACAK

Parkın çok amaçlı olarak her yaştan insanın yararlanabileceği bir park alanı olacağını olan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” parkın içinde çocuk oyun grupları, fitnes aletleri ve oturma alanları yapılmaktadır. Çok amaçlı yapılan parkta dinlenme alanları ve oturma banları çalışmaları yapılarak kısa süre içinde hizmete açılması hedefleniyor” diye konuştu.

HERYERE HİZMET GİDİYOR

Geçmişte yapılan çoğu parkın sadece çocuklara yönelik olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun nüfus bakımından ve her yönden gelişen bir şehir. Bizlerde mahalle ikamet eden vatandaşlarımızın rahat bir nefes alabileceği yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Geniş bir yaşam alanının oluşturulduğu bölgede tüm diğer semt parklarında olduğu gibi yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, oturma grupları ve yeşil alanlar bulunuyor” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.