İSKENDERUN BELEDİYESİNİN AFRİN HAREKÂTINA ARAÇ DESTEĞİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü tehlikeye sokacak, tehdit edecek her türlü oluşumun dün olduğu gibi bugün de karşısında olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin envanterinde bulunan 4 Kamyon, 1 Minibüs,2 Isuzu kamyonet, 1 pikap ve lojistik malzemelerin sınırda görevli askeri birliklere destek olmak amacı ile sınır hattına gönderildiği söyledi.

ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Daha önce sınıra araç gönderdiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Milletimiz yıllarca kahramanlık destanları yazmış, özgürlüğünden biran olsun taviz vermemiştir. Afrin bölgesine başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı yüzlerce yıldır sürmüş olan bağımsızlık mücadelemiz ve arzumuzun en büyük kanıtlarından biri olmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı harekatı barışı ve huzuru temsil ediyor. Türk milleti tarih boyunca barışın sembolü olmuştur” dedi.

DUALARIMIZ MEHMETÇİKLERİMİZ İLE

Başkan Seyfi Dingil,”Bizlerde belediye olarak sürekli valimizle, kaymakamlarımızla komutanlarımız ile istişare halindeyiz. İstişareler sonucunda bölgede ihtiyaç duyulan iş makinelerimizi, sınıra askeri birliklere destek olmak amacı ile gönderdik. Her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekâtı’nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Şanlı ordumuzu Allah muzaffer kılsın. Allah yar ve yardımcıları olsun.” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.