BAKAN YARDIMCISI ÇOŞKUN SAHİL CAMİİ PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bir dizi ziyaret ve program çerçevesinde Hatay’a gelen Kalkınma Bakanlığı Bakan yardımcısı Yusuf Çoşkun, sahil camii projesini yerinde inceledi.

Sahil camii projesi hakkında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den bilgiler alan Bakan yardımcısı Coşkun camiinin İskenderun’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

SAHİL CAMİİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

İskenderun’un her anlamda geliştiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Sağolsun Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz İskenderun’a ayrı bir önem veriyorlar. Bizlerde İskenderun’a değer katacak çalışmalarımız ile halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerindeyiz. Bu projemizin yapımı hayırsever işadamımız Recep Atakaş üstlendi. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Camii projemiz hızla ilerliyor. Çalışmalar hakkında Sn. Bakan yardımcımıza bilgiler verdik” dedi.

Kalkınma Bakanlığı Bakan yardımcısı Yusuf Çoşkun ise İskenderun’da olmaktan son derece memnun olduklarını belirterek sahil camii projesinin yapımında emeği geçenleri kutladı.

Başkan Seyfi Dingil, daha sonra Kalkınma Bakanlığı Bakan yardımcısı Yusuf Çoşkun’a İskenderun hakkında genel bilgiler verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.