İSKENDERUN İYİ PARTİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İyi Parti İskenderun örgütü birinci olağan genel kurulunda Hakan Onfidan kurucu başkanlığındaki 32 kişilik yeni yönetimini seçti.  İyi Parti İskenderun İlçe yönetimi; Ali Yüzgeç, Ahmet Şimşek, Burcu Eryürekli, Burcu Yaraş, Çağdaş Karamanoğlu, Erdal Karakoyunlu, Erhan Balcı, Erkan Argadal, Fahrettin Öz, Fatih Korkmaz, Hacı Mehmet Gürsel, Halil Saçu, İbrahim Onaylı, Kubilay Vural,  Mehmet Bilgin, Metin Yıldırı, Mişel Aygül, Mustafa Yerer, Münevver Araz, Nadire Şatır, Şahizar Seber, Yazemin Özge Kök, Sedat Yeşildağ, Sevilay Elipe, Rüya Ateş, Süleyman Bilgin, Tarık Sezer, Hayri Karakuş, Hüseyin Turgay Tabanca, Sezar Tayhoş ve Semir Kadıoğlu’ndan oluştu. Amanos Düğün salonunda düzenlenen genel kurul büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. İyi Parti İl Başkanı Mustafa Çığ’ın da katıldığı genel kurulda, İYİ Partililer, ellerinde Türk Bayraklarıyla İzmir marşını coşkuyla söylediler. Kurucu İlçe Başkanı Hakan Onfidan’ın açılış konuşması yaptığı genel kurulda İl Başkanı Mustafa Çığ da Partilerinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da vatandaşlar tarafından ilgi gördüğünü ve kısa sürede ilçe teşkilatlarını oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İlçe Başkanı Hakan Onfidan, salonda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sayın il başkanım, sayın ilçe başkanlarım, değerli siyasi parti ve dernek temsilcileri, yılmaz ve cesur dava arkadaşlarım, basınımızın değerli temsilcileri ve pek kıymetli misafirlerimiz. Sözlerime başlamadan önce Afrin’ de Zeytin Dalı harekatında görev yapan tüm askerlerimizin sağ salim sevdiklerine ve ailelerine kavuşmasını diliyor, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmet ile anıyorum.

Sayın genel başkanımızın tarif ettiği üzere bir cesurlar hareketidir İYİ PARTİ. Gönlünde vatan sevdası olan, bu memleketin daha güzel bir geleceği hakettiğine inananların bir araya geldiği halk hareketidir İYİ PARTİ. Heyecanla toplanırken güneşin altında, ırk, din, mezhep, siyasi ideoloji gözetmeden, üst kimliğin önce insan olduğuna inananların toplandığı yerdir İYİ PARTİ. Halaylarla, horonlarla, zeybeklerle, semahlarla birbirine omuz veren insanların yuvasıdır İYİ PARTİ. Kıymetli misafirler, tarifi imkansız karanlık günlerden geçiyoruz maalesef. Her geçen gün demokrasiden uzaklaşıyor, yarı teokratik yarı otokratik bir rejime doğru freni patlamış bir kamyon gibi hızla ilerliyoruz. Kuvvetl bu kutlu harekettir, iyilerin bu parlak güneşidir!  Türkiye siyasi tarihi boyunca görülmemiş bir siyaset anlayışı ile karşı karşıyayız. Taraf olmayanı bertaraf eden, şehit tabutuna yaslanıp cami avlusunda nutuk atan, miting meydanlarında parti broşürü gibi Kur’an-ı Kerim sallayan, hobileri arasında aldatılmak olan, yerli ve milli olduğunu iddia edip her milli bayramda nezle olup hasta yatan, üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatanın kurtarıcılarına iki ayyaş deyip, sonra siyasi kaygıları ön plana çıkınca sizden bizden çok ATATÜRK’E sarılan, mevzu bahis menfaatse gerisi teferruat olan bu ye kürküm ye siyasetini, tarihe yaşadığımız karanlık günler olarak kaydetmek için BİR OLDUK – BİZ OLDUK – İYİ OLDUK. 
Değerli arkadaşlarım, uzun ve zorlu bir mücadele bizleri bekliyor. İşte bu nedenledir ki, bugünden itibaren şahsi egolarımızı ve çıkarlarımızı bir kenara bırakarak, yola çıkan bu cesur insanlara omuz verme vaktidir. Ayrımcılığa, ötekileştirmeye, haksızlığa, hukuksuzluğa ve her türlü adeletsizliğe karşı savaşma vaktidir.Sevgili çalışma arkadaşlarım, Orda bir köy var uzakta gitmesek de görmesek de bizim köyümüzdür şiirini hatırlarsınız hepiniz. İmkânım olsa bu şiiri yazılmasına engel olurdum arkadaşlar. Çünkü gitmediğimiz görmediğimiz derdini dinlemediğimiz yer bizim değildir. Bu günden itibaren şehrimizin dört bir yanını cadde cadde sokak sokak ev ev gezeceğiz. Tutmadığımız el, dokunmadığımız yürek, derdini dinlemediğimiz insan kalmayacak. Umutsuzlara umut, dara düşenlere hızır, şehrimizdeki huzur olacağız. Çıktığımız bu yolda rabbimin emeklerimizi boşa çıkarmamasını diliyor, bu kutlu yürüyüşün İYİLERİN iktidarı ile taçlanmasını temenni ediyorum.
KALIN SAĞLICAKLA, ALLAH’A EMANET OLUN.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.