CHP Parti Meclisinde üç Hatay’lı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay CHP Parti Meclisinde üç isim ile temsil ediliyor. Hatay’ı temsil eden isimler: Prof. Dr. Fethi Açıkel, Gülçin Timur ve Selin Sayek Böke oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde bulunan Kırıkhan’lı Gülçin Timur, 488 kişinin aday olduğu PM listesine seçilen 52 kişi arasında Selin Sayek Böke ve Bilim Yönetim ve Kültür Platformu’ndan PM’ye giren Prof. Dr. Fethi Açıkel’den sonra 3. Hataylı isim oldu.

CHP Kırıkhan Gençlik Kolları İlçe Sekreteri olduğu öğrenilen Gülçin Timur, anahtar listede 199 aday numarası ile yer aldı. Kurultay’da CHP Kırıkhan İlçe Başkanı Hüseyin Hirfanoğlu ve Kırıkhanlı Milletvekili Birol Ertem’in de tam desteğini arkasına almasının yanında anahtar listede yer almasıyla dikkat çeken Gülçin Timur’un genç bir kadın siyasetçi olarak Hatay’dan PM listesine seçildi. Gülçin Timur, CHP’nin 36’ıncı Adalet ve Cesaret Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne (PM) Hatay’dan giren 3. İsim oldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.