Vali Ata’dan Karayollarında inceleme

Published on:  /   Yorum yapılmamış

BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL, VALİ ATA’YA KARAYOLLARI PROJESİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ…

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da bulunan eski karayolları arazisi üzerinde Akdeniz’in en güzel eko parkının yapacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Erdal Ata birlikte projenin yapılacağı eski karayolları arazi içerisinde incelemelerde bulundu.

Vali Ata’ya yapılacak proje hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Yaklaşık 50 dönüm üzerine yapılacak olan bu projemiz kente ayrı bir değer katacak. Projemiz ile ilgili gerekli yazışmalar tamamlandı. Çok kısa bir süre ihaleye çıkacak. Çalışmalar kısa bir sürede tamamlanacak. Sayın Valimize burada planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Yol sonuna kadar bu bölgeye halkımıza en iyi şekilde hizmet verecek bir reaksiyon alanı oluşturacağız. Bu alanın İskenderun’a kazandırılmasından dolayı emeği geçenlere başta Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz “dedi.

Başkan Seyfi Dingil,”Proje içerisinde betonarme olmayacak. Yazlık açık hava sineması, amfi tiyatro alanı, çocuk parklarıyla, engelli-engelsiz oyun grupları, oturma banklarıyla, kermes alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, sosyal tesis, botanik bahçeler, paten pisti ve buna benzer halkımızın faydalanacağını bir çok hizmeti burada gerçekleştireceğiz. Bu bölge  Akdeniz’in en güzel botanik bahçesi yeşil alanı olacak. İskenderun halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Daha sonra Vali Erdal Ata ve Başkan Seyfi Dingil proje hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Düzenlenen inceleme programında İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş ve Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk’ta hazır bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.