MHP İskenderun Kadın Kollarından “ZEYTİN DALI “ açıklaması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

MHP İskenderun Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Kaya, “Milletimiz, ülkemizin bekası olan ordumuzun Afrin’de teröristlere karşı verdiği mücadelede tek vücut olmayı bilmiş, Ülkesine Bayrağına ve Bağımsızlığına sahip çıkmıştır”dedi.
Kaya, Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Kahraman ordumuzun başlatmış olduğu Afrin’e düzenlenen “ZEYTİN DALI “ operasyonunun 12. Gününde bulunmaktayız.Geçmişten günümüze en kıymetli varlıkları olan evlatlarına kınalar yakarak Allah yolunda vatan uğruna kurban olmaya gönderen Türk anneleri olarak aklımız Afrin’de ,kalbimiz Mehmetçiğimizle ,dualarımız Ordumuzladır. Rabbim tırnaklarına taş değirmesin her daim muzaffer olmayı nasip etsin .”
“Geride bıraktığımız 11 günde kahraman Mehmetçiklerimiz ülkemizin güvenliği ve bölgenin huzur için teröristlere karşı amansız bir mücadele vererek büyük başarılar elde etti.Bir çok önemli noktayı teröristlerden temizledi.Dünya’da başka bir ordu yoktur ki bu kadar geniş kapsamlı bir operasyonu böylesine başarılı bir şekilde yürütsün .Karşısındaki teröristlerin kılıktan kılığa girmesine ve sivilleri kalkan olarak kullanmasına rağmen kahramanlarımız bir tane sivilin canını yakmamıştır.Askerlerimizle ne kadar gurur duysak azdır.”
MHP İskenderun Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bir askeri ölmesin diye binlerce sivili öldüren conilerin bir sivil ölmesin diye onlarca şehit veren Mehmetçik’ten insanlık adına öğreneceği çok şey vardır .Milletimiz, ülkemizin bekası olan ordumuzun Afrin’de teröristlere karşı verdiği mücadelede tek vücut olmayı bilmiş, Ülkesine Bayrağına ve Bağımsızlığına sahip çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz çok iyi biliyoruz ki Türkiye önündeki engelleri ancak içteki bu birlik ile aşabilir gelin bu birliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyelim. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi inşa edelim Kızıl Elma’ya adım adım yürüyelim.
Sözlerime Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Bey’in şu sözleri ile devam etmek istiyorum ;
‘İnanç büyük bir güçtür. Her şeye can veren odur .Bir insan ya da bir millet bir kez inanmaya başladı mı çabucak büyür, yükselir,yükseltir.Yenilmez güç olur .İnançlı Türk Milleti yenilmez ,Türkiye eğilmez güçtür.’
Evet yeter ki biz inanalım sonrası zafer olacaktır.
İşte tamda bu manada biz Türk anneleri,manevi olarak Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek için, İskenderun MHP Kadın Kolları Teşkilatımız ve üyelerimizle hazırlayacağımız hediyeleri moral olması için Mehmetçiğimize göndereceğiz.Annelerin duası ve yürekleriyle, kınalı kuzularımızın yanında olduğumuzu göstereceğiz. Bu çalışmalarımızın siz İskenderun halkına ulaşmasını sağlayan basın mensuplarına şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.