Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın 1 Şubat Perşembe günü Habib-i Neccar Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basın toplantısına sağlık sorunları nedeniyle katılamayan Hataylı ünlü gazeteci yazar Lütfü Akdoğan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya geldi.

“KÖYÜME KİTÜPHANE VE MİSAFİR EVİ YAPMAYI PLANLIYORUM”

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda birçok başarılı eseriyle tanınan ünlü gazeteci yazar Lütfü Akdoğan, “Ben de Hataylıyım ve Hataylı olmaktan gurur duyuyorum. Sizlerle bir araya gelerek Hatay hakkında konuşarak fikir alışverişi yapmaktan çok mutlu olurum. Ben Yayladağı ilçesinin Çaksına köyündenim. Uygun bir yer bulabilirsem köyüme kütüphane ve misafir evi yapmayı planlıyorum”  dedi.

“HATAY SÜRPRİZ BİR PROJE İÇİN GÜN SAYIYOR”

Türkiye’de kimsenin bilmediği ve ilk defa Hatay’da yapılacak sürpriz bir proje hakkında bilgi veren Akdoğan, “Bu proje benim işim olmayabilir ama Hatay’ı ve sizleri sevdiğim için sizlerle paylaşmak istedim. Önümüzdeki günlerde belediye ile organize edilmekte olan Hatay’da 15 ve 30 milyar dolarlık bir takım yatırımlar yapılacaktır. Ön görüşmelere de başlanmıştır. Projeler son derecede gizli hazırlanmaktadır. Gerçekleştirilecek proje Hatay’ın rengini ve zenginliğini değiştirecek. Ayrıca bu proje sadece Türkiye’nin değil dünyanın projesidir. Bu güzel proje ile de 10 bin kişiye istihdam sağlanmış olacak. Ayrıca Hatay’ın tarihsel yapısı ve 13 medeniyeti içine alacak bir proje. Dünyada bir numara olacak diyebilirim. Dünyanın herhangi bir yerinde yapılması mümkün olmayan suni değil gerçek bir projeye imza atılacak.  En kısa zamanda belki de Cumhurbaşkanımızın da ziyareti ile projenin temel atması da olabilir” açıklamasında bulundu.

Ahmet Yetişen, buluşmanın sonunda HGC’nin kütüphanesine kitap bağışında bulunacağından dolayı ünlü gazeteci Lütfü Akdoğan’a teşekkürlerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.