Mustafa Baştuğ Güven Tazeledi..

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği 6. olağan genel kurulunu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

İskenderun’da huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunmasında büyük hizmetleri olan ve başarılı işadamı Mustafa Baştuğ’un başkanlığını yaptığı İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin yönetim kurulu, yaptığı 6. Olağan genel kurulunda güven tazeledi.

Divan Başkanlığını Nevzat Barak, Katip Üyeliğini Erman Arıkan ve İbrahim Karaca’nın yaptığı genel kurulda, tüm maddeler oy birliğiyle geçti.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 2016-2017 yıllarında alınan 8 adet binek otomobil ve 2 adet motosiklet ile emniyet kontrol noktalarında yapılan güvenliği artırıcı çalışmaların ön plana çıktığı faaliyet raporunda, halkın huzur ve güvenliği için can siperane çalışan emniyet teşkilatının talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yapılan çalışmalar genel kurul üyeleri tarafından takdirle karşılandı.

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ’un önerisiyle Genel Kurul tarafından da büyük destek gören, Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak ve sınırlarında yapılanan terörist örgütlenmeleri bertaraf etmek amacıyla düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek açıklamasını Divan Başkanı Nevzat Barak  yaptı.

Zeytin Dalı Harekatı’na derneğin verdiği desteğin açıklamasını yapan Nevzat Barak, Türkiye’nin önemli ve hassas bir süreçten geçtiğini belirterek şöyle konuştu; “Türkiye, kendi sınır güvenliği için, kendi vatandaşlarının iç huzuru ve güvenliği için Afrin’de bir operasyona girmiştir. Burada gerek küresel güçler, gerekse bunların desteklediği terör örgütlerinin tamamı, Türkiye’de sorun yaratmakla meşgulken, Türk Milleti tamamen birlik ve beraberlik içerisinde Afrin’deki operasyona başlamıştır ve katkı sağlamıştır. Biz, derneğimiz, üyelerimiz ve dernek üyesi sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve İskenderun’da yaşayan tüm vatandaşlarımız olarak, devletimizin başlattığı bu operasyonun yanındayız ve arkasındayız. Üzerimize düşen ne varsa yerine getirmek için hazırız. Çok kısa süre içerisinde başarısını elde edeceğiz. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun.”

Genel kurulda yönetim kurulu asil ve yedek, denetim kurulu asil ve yedek listeleri şu isimlerinden oluştu:

 

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

Mustafa BAŞTUĞ,

H. Levent YILMAZ,

Seval KİRMİT YAZAR,

Özcan ASLAN,

Ayhan TOSYALI,

Nevzat BARAK,

İhsan AR.

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine;

Halil ŞENÖZ,

Yaşar NİZİPLİOĞLU,

İbrahim KARACA,

Canan GÜRPINAR,

Bayram ALPAGÜL.

 

Denetim kurulu asil ;

Müfit Tennioğlu,

İbrahim Karaca,

Sedat Uysal,

Mehmet Yıldırım,

Mehmet Cihan Önal

Denetim kurulu yedek ;

Ahmet Aksoy,

Erman Arıkan,

Gökhan Gökten,

Yılmaz Arslan,

İsmail Ocak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.