Mithat Nehir’den Esnaf ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Sait Kahiloğulları, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Güven tazeleyen Başkan Sait Kahiloğullarını ziyaret eden Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, görevine yeniden seçilerek güven tazeleyen Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları’na başarı diledi. Başkan Nehir’in ziyaretinde Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Meclis üyeleri hazır bulundu.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Mithat Nehir yaptığı konuşmasında, Kooperatiflerin insanların ihtiyaçlarını karşılıklı yardım, dayanışma ve kefalet suretiyle ve en az maliyetle karşılamak amacıyla hizmet veren önemli kuruluşlar olduğunu belirtti. samandağ esnafının her zaman yanında olduklarını dile getirerek esnafa, zanaatkâra, üreticiye, çalışana ve vatandaşa hizmet etmenin kendileri için görev olduğunu ifade etti. Esnaf ve sanatkârların toplumun bel kemiği olduğunu belirterek, seçilerek güven tazeleyen Sait Kahiloğulları ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Samandağ Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Sait Kahiloğulları, Belediye Başkanı Mithat Nehir’e ziyaretinden dolayı, ilgi ve alakasından teşekkür ederek, esnafa ve zanaatkârlara yönelik güzel işleri hep birlikte başaracaklarını ifade etti.

21 Ocak 2018 tarihinde yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlık seçimi ile yeniden seçilerek iş başına gelen Sait Kahiloğulları ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.