Başkan Dingil, partisinin kongrelerine katıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ,Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Ahmet Sorgun’un katılımları ile Erzin ve Kırıkhan ilçe kongrelerine katıldı.

BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

Düzenlenen kongrelerin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” AK Partimizin İlçe kongrelerinde çok değerli dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Yeni ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK PARTİ HİZMET PARTİSİDİR

AK Parti ile Türkiye’nin sağlıkta, eğitimde, ekonomide, sanayide, tarımda ve turizmde büyük hamleler kaydettiğini, yapılan reformlarla her kesimin kucaklandığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”14 Ağustos 2001’de çıktığı kutlu yolculukla Türkiye’nin kaderini değiştiren Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarına minnet ve şükranlarımı sunuyor, kongrelerimizin ülkemiz, milletimize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.