Kızılay, 12. Toplum Merkezini Hatay Reyhanlı’da açıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Suriye Krizi İnsani Yardım Faaliyetleri kapsamında, Uluslararası Kızılhaç-Kızılay Dernekleri Federasyonu tarafından fonlanan ve Kızılay tarafından yürütülen Toplum Merkezi Programı, büyümeye devam ediyor.

Kent merkezlerinde yaşayan sığınmacılara yönelik kurulan ve bugüne kadar Şanlıurfa, İstanbul Konya, Ankara, Kilis, Bursa, İzmir, Adana, Mersin ve Gaziantep’te hizmet veren Kızılay Toplum Merkezlerine Hatay’da bir yenisi daha ekleniyor.

Kızılay Toplum Merkezleri, 2015’ten bu yana farklı sosyal ve kültürel etkinliklerle geçici barınma merkezleri dışında yaşayan sığınmacılara ve bölge halkına psikolojik destek, koruma, geçim kaynağı geliştirme ve sosyal uyum çalışmaları yürütüyor.

Hatay Toplum Merkezi’nin açılışını Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, il protokolü, partner kuruluşların temsilcileri birlikte gerçekleştirecek.

Açılışta,  sizi de aramızdan görmekten mutluluk duyarız.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.