ÇOCUKLAR PRIMEMALL İSKENDERUN’DA YARIYIL ETKİNLİKLERİ İLE EĞLENCEYE DOYACAK!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

19 Ocak, Cuma günü karnelerini alacak olan çocuklar, 20-27 Ocak tarihleri arasında Bubble Room etkinliği ile keyifli bir yarı yıl tatili geçirecekler. Eğitmenlerin de katılımıyla gerçekleşecek olan Bubble Room etkinliğinde, çocuklar 14:00-18:00 saatleri arasında yaşıtları ile hava kabarcıklarının büyülü dünyasında kaybolacak, takım çalışması edimi kazandırmaya ve el becerilerini geliştirmeye yönelik farklı etkinliklere katılma şansı elde edecekler.

Yarıyıl tatilinin 2. Haftasında ise çocukları birbirinden renkli atölyeler bekliyor. 29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mutfak Atölyesinde çocuklar meyve salatası yapacak, Ahşap Boyama  Atölyesinde el becerilerini geliştirecek, T-Shirt Boyama ve Takı – Maske Tasarım Atölyelerinde ürünlerini kendileri tasarlayacaklar. 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek yarıyıl atölye çalışmalarının yanı sıra çocukları farklı gösteriler, eğlenceli oyunlar ve sürpriz hediyeler bekliyor.

Çocukların karne hediyelerini de unutmayan Primemall İskenderun, 19 Ocak tarihinde alışveriş merkezine gelerek danışmaya karnesini gösteren çocuklar karne hediyesi olarak çocuklara ücretsiz hikâye kitabı hediye edecek. Bu yarıyılda da çocuklar, Primemall İskenderun’da eğlenceye doyacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.