Noter tasdikli vaatler verecek!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

22  Ocak günü Genel Kurul yapacak olan Kasaplar Odası’nın başkan adayı Hüseyin Karakurt, seçime noter tasdikli vaatlerle gireceğini söyledi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret  Karakurt ve arkadaşları, eden Karakurt, sektörün sorunları ve kendi vaatleri hakkında bilgi verdi.

“Et fiyatları uzun süredir Türkiye gündeminde yer aldı. Ülkemizde yeterli hayvancılık olmadığı için bu yola gidildi. Bölgemizde de yeterli değil. Ancak,biz oda olarak bu konuda devreye girmemiz, çevre illerden maliyetin altında canlı hayvan getirip esnafımıza teslim etmemiz halinde, et fiyatlarında indirimler başlar. “
Genel Kurula noter tasdikli vaatlerle gittiğini de ifade eden Karakurt, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Vaatlerimizden bazılarını şöyle sıralamak isterim. Odamıza kayıtlı 120 kasaptan yeni dönemin aidatları alınmayarak, odamızın yapacağı masraflar tarafımızdan karşılanacaktır. Konya, Urfa gibi canlı hayvan pazarının hareketli olduğu yerlerden piyasa maliyetlerinin altında canlı hayvan getirip, esnafımıza teslim edilecek. Oda olarak günün şartlarına göre rayiç fiyat listesi oluşturulacak ve uyulması sağlanacaktır. Kurban Bayramlarında halkımızın, esnafımızın rahatlıkla gidebileceği kurbanlık alanları belirlenecek ve satış fiyatı konusunda dışarıdan gelecek esnaflarla rayiç bedel belirlenecektir.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.