BAŞKAN NEHİR’DEN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ  Belediye Başkanı Mithat Nehir, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. döneminin  sona ermesi nedeniyle öğretmenler, öğrenciler ve velilere yönelik bir mesaj yayımladı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni etti. Başkan Nehir mesajında; “”Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız öğretim yılımızın birinci dönemini huzur içerisinde tamamlamış bulunmaktayız. Başta Öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimizin ve velilerimizin göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmaların semeresinin alındığı karne gününde hepsini  içtenlikle kutluyor, huzurlu bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. “dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.