Yardımcıoğlu güven tazeledi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Hızarcılar Ve Mobilyacılar Odası, yaptığı genel kurul ile başkanlığa yeniden Abdulkadir Yardımcıoğlu seçildi.

İki adayın yarıştığı kongrede 224 oy kullanıldı. İki oyun geçersiz sayıldığı genel kurulda Başkanlığa aday olan Esat Gümüşbaş, 72 oy alırken mevcut Başkan Yardımcıoğlu ise 150 oyla güven tazeledi.

Kazanan listede yönetimde: Yılmaz Değirmen, Necati Kılınç, İbrahim Güneşebakan, Cevat İşlek, İbrahim Özdemir ve Cemil Turhan görev aldı.

Denetim Kurulu üyeliklerine ise; Sedat Balcı, Sedat Kızgın ve Hayrettin Açıkgöz getirildi.

Genel Kurul öncesinde divan belirlenmesinin ardından her iki başkan adayı da oda üyelerine hitaben konuştu. Yapılan konuşmaların ardından her iki aday el sıkışarak birbirlerine sarıldı. HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz konuşmasında; “kazanan kim olursa olsun, Odamız esnafımız kazançlı çıkacaktır” dedi.

Geçen dönemdeki kongrede de aday olan ancak seçimde yenilgi yaşayan Esat Gümüşbaş, bu günkü genel kurulda72 oy alarak yine yenilen taraf oldu.

Gümüşbaş’ın listesinde kimler yer almıştı?

Gümüşbaş’ın listede; Turgay Tümkaya, Mahmut Keskin,Özer Ulus,İlyas Katar, Necmettin Özdemir ve Osman Ordulu Yönetim kurulu olarak yer almıştı. Denetim Kurulu üyelikleri ise; Hasan Kalan, Hüseyin Geçkalan ve Neşet Öz şeklinde belirlenmişti.

HESOB Başkanı Addulkadir Teksöz, HESOB İskenderun Temsilcisi Uğur Fırat, İskenderun’da faaliyet gösteren Esnaf Oda Başkan ve yöneticileri ile üyeler katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.