Özel Bilim Koleji’den sporda bir başarı daha…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sporda başarıyı gelenek haline getiren Bilim Koleji kız voleybol takımı okul sporları çerçevesinde il genelinde yapılan müsabakalarda il finaline kalan tek özel okul olma başarısını yineledi.

Eğitimdeki kalitesini sporda katıldığı branşlarda da sürdüren Bilim Koleji kupa hedefi ile çıktığı bu yolda Genç Kızlar A kategorisinde il dördüncüsü olarak bir kupanın daha sahibi oldu.

Okulun kurucu müdürü Salih YAZGAN; 3 senedir il finaline kadar gelebilen, bölgenin tek özel okulu olduklarını belirterek “3 senedir yakalanan bu başarıda çalışma azim hırs disiplin ve okuldaki aile ortamının etkili olduğunu” söyledi. Gelenek haline gelen bu başarılardan dolayı başta beden eğitimi öğretmeni İbrahim Alıcı olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerini kutladı. Okul müdürü Salih YAZGAN “sporun bütün güzelliklerini sevgi barış ve kardeşlik içinde öğrencilerimizle birilikte yaşamak istiyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.