Abacı elektronik 18 yıllık deneyimini sektöre yansıtıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Abacı Elektronik Klima, 18 yıllık deneyimini sektörde başarılı bir şekilde müşterilerine sunuyor.

İşletmeciliğini Ali Mursaloğlu’nun yaptığı Abacı Elektronik Klima’nın kuruluş amacının bölgede, çevre il ve ilçelerde komple iklimlendirme sistemleri(ısıtma, iklimlendirme, soğutma) konusunda hizmet vermek olduğunu ifade etti:

Mursaloğlu,  firma ile ilgili şu bilgileri aktardı: “İklimlendirme sisteminin her alanında uzmanlaşmış olan firma; müşteri memnuniyetine son derece önem verip; dürüstlük, doğruluk, adalet, saygı ve güvenirlik gibi değerlerin dışına çıkmadan çalışmalarımızı yürütüyoruz.  Abacı Elektronik Klima Makina Dayn. Tük. Mudd. Mefruşat San.Ve Tic. Ltd.Ştifirması; İskenderun şehrinin ve çevre il ve ilçelerden gelen talepler doğrultusunda, Mitsubishi Electricmarka klimaların ve Nobo elektrikli panel ısıtıcıların yöre tüketicisine hak ettiği hizmeti güvenli alışveriş ortamında en geniş ürün çeşidini standartlarında bulundurarak, servis departmanıyla birlikte müşteri memnuniyetinden taviz vermeden hizmet veriyoruz”

Abacı Elektronik Klima, İnönü Caddesi (Fener Cad.)’deki yerinde hizmet veriyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.