Başkan Uğur Fırat Güven tazeledi…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HESOB Başkanvekili görevini de yürüten İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Oda Başkanı Uğur Fırat, tek listeyle gidilen seçimde Başkanlığa Uğur Fırat yeniden seçilerek güven tazeledi.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası yaptığı genel kurul ile güven tazeleyen Başkan Uğur Fırat’ın yönetiminde İsmail Güller, Adil Köybaşı, Ayhan Sağıroğlu, Nebil Tabaş, Samet Topçu ve Hakan Abacı görev aldı. Tek listeyle gidilen seçimde yeni yönetimde gençlere de yer verildi.

Genel kurul kararıyla bilezik fiyatları aşağı çekildi

Bilezik fiyatlarının yüksek olduğu iki ilçeden birisi olduğu vurgulanan İskenderun’da genel kurulda üyelerin oylarıyla fiyatlar aşağı çekildi. Yakın çevre iller ile İskenderun kuyumcularının satış fiyatları arasında 8-12 lira fark bulunduğuna işaret eden Başkan Fırat “Vatandaşlarımız durumları bu kadar kötüyken bizlerin değişik fiyatlarla satış yapmamız doğru değil. Buradan tüm üyelerimize sesleniyorum; bilezikteki fiyatları 5 lira aşağı verelim ki, vatandaş altın alsın. Kuyumcu para kazansın. Dolayısıyla birlik içerisinde kimse kimsenin işini bozmadan ekmeğine baksın” dedi. Başkan Uğur Fırat’ın kongrede yaptığı bilezikte indirim önerisi tüm üyelerden destek buldu ve fiyat 4 lira indirime gidilmesi oy birliğiyle kararlaştırıldı.

Kuyumculuk mesleğinde 35 yılı geride bırakanlara HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Ticaret İl Müdürü Halit İmrek tarafından onur plaketi verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.