DÜNYA BANKASI HEYETİNDEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un gelişen ve büyüyen bir kent olduğunu belirtti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İskenderun’a gelen Dünya Bankası (World Bank) Türkiye Direktörü Johannes Zutt ve beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İSKENDERUN’UN GELİŞEN BİR ŞEHİR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun bölgesi demir çelik, filtre ve yassı mamül üretimi açısından adından sıkça söz ettirir bir konuma geldi. Bölgemiz denizi ile limanları, doğası ve sosyal ve kültürel yapısı ile adeta bir cazibe merkezi. Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından bir kaçı bölgemizde faaliyet göstermektedir. Bizlerde belediye olarak her zaman işadamlarımızın, yatırımcılarımızın ve girişimcilerimizin her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Sizleri İskenderun’da ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduk” dedi.

Dünya Bankası (World Bank) Türkiye Direktörü Johannes Zutt ise Dünya Bankası Türkiye heyeti olarak çeşitli bölgelerde ziyaretlerde bulunduklarını belirterek,” Dünya bankası olarak amacımız yoksulluğu azaltmak ve refahı artırmaktır. Bu çerçevede projelere çeşitli krediler verilmektedir. Hatay bölgesinde de çalışmalar ve ziyaretler gerçekleştirip sektörler hakkında analizler gerçekleştiriyoruz. Bilgi alışverişlerinde bulunuyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişlerinde de bulunuldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.