İbrahim Güler: “Hatay’ın her noktasına eşit derecede hizmet götüreceğiz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren Hatay’ın konumu itibari ile Tüm siyasi Partilerin ve STK’ ların işbirliği içinde Hatay ve Hatay Halkı için hizmet etmesinin çok önemli olduğunu  bunun içinde İdarecilere önemli görevler düştüğünü belirtti. Başkan Gülsüren TÜMSİAD Hatay Şube Olarak Hatay için yapılacak olumlu projelerin tamamına destek vereceklerini ifade etti.

AK Parti Hatay İl Başkanı  İbrahim Güler, Hatay Halkı için partili gözetmeden hizmet etmeyi  ve Hatay’ın her noktasına eşit derecede hizmet götürmeyi yol haritası olarak belirlediklerini Kapılarının tüm Hatay halkına açık olduğunu belirtti. Başkan Güler ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.