DOĞAKA ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği Protokolü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde arasında kamu kurum ve kuruluşları görevli personeline yönelik “Temel Arapça Eğitimlerinin Düzenlenmesi” ve “İpek El Dokumacılığı Sanatının Tanıtımı” konulu kurumlararası işbirliği protokolleri 09 Ocak 2018 tarihinde imzalandı.

Söz konusu “Temel Arapça Eğitimlerinin Düzenlenmesi” protokolü kapsamında, bölgemizde görev yapmakta olan kamu kurum ve kuruluşlarındaki personelin temel seviyede Arapça diline hakim olmaları ve bu sayede Suriyelilerle kamu hizmetlerinde standardizasyonun sağlanması hedeflenmektedir.

Bunun yanı sıra,  Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ajansımız arasında imzalanan “İpek El Dokumacılığı Sanatının Tanıtımı”na yönelik sektörel işbirliği protokolü kapsamında ise, Hatay ilinde ipek el dokumacılığı sanatının tanıtımının gerçekleştirilmesine yönelik görünürlük materyallerinin hazırlanması hedeflenmektedir.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.