İSTE Flarmoni Orkestrası ‘Hatay’ın Rüzgârı’nı estirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İSKENDERUN Teknik Üniversitesi (İSTE) yaşama geçirdiği sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle; İskenderun’un kültür, sanat ve sosyal yaşamına katkı sunuyor.

İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nda okuyan ve çalışan öğrenci ve öğretim görevlilerinden oluşan Filarmoni Orkestrası, Öğretim Görevlisi Valentin Trofimov şefliğinde dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Konsere katılan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, akademik ve idari personel, öğrenciler ve toplumun her kesiminden dinleyiciler unutulmaz bir müzik gecesi yaşadılar.

İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi ve Orkestra Şefi Valentin Trofimov’un bestelediği ‘Hatay’ın Rüzgârı’ adlı eser beğenildi. Maurice Ravel’in ‘Bolero’ adlı bestesi de ayakta alkışlandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.