FEYEZAN KANALI ÇEVRESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri feyezan kanalı çevresinde temizlik işlemleri yapıyor.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak ile birlikte yapılan temizlik uygulamasını yerinde inceledi.

Kent genelinde birçok noktada temizlik hizmetlerini yerine getirdiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Yapmış olduğumuz rutin temizlik işlemlerinin yanı sıra vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen talepler üzere her gün farklı bir mahallede temizlik uygulaması yapıyoruz. Feyezan kanalı çevresinde de bazı duyarsız kişilerden tarafından atılan atıklar ve hafriyatlar görüntü kirliliği oluşturuyordu. Ekiplerimiz burada genel bir temizlik çalışması yaparak kirliğin önüne geçmiş olacak” dedi.

TEMİZLİK UYGULAMASI DEVAM EDECEK

Temizlik konusunda çok hassas olduklarını ifade eden  Başkan Seyfi Dingil,”Kent genelinde görüntü kirliliği oluşturan ve vatandaşların rahatsız eden arazilerdeki ve çevreye başı boş bir şekilde bırakılan atıkların temizlik işlemleri devam edecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu konuda 7/24 görev başında. Vatandaşlarımızdan çevreye başıboş atık ve hafriyat bırakan kişileri gördüklerinde belediyemize bildirmelerini istiyoruz”şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.