BAŞKAN SEYFİ DİNGİL: BEKBELE’DE YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genlinde yayla yolarının yenilendiğini belirtti.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahalleye dönüşen belde ve köylerde yol açma, kaldırım düzenleme, yenileme genişletme ve stabilize çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BEKBELE GEDİKSARAY’DA KALDIRIM ÇALIŞMASI

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bekbele Gediksaray bölgesinde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, yeni kaldırım ve yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bölgedeki vatandaşlarımızın büyük bir yoğunlukla kullandığı yayla yollarında kaldırımlarda, bakım, onarım düzenleme ve yenileme çalışmaları sürüyor. Vatandaşlarımızın ulaşım sorunu yaşamaması için yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR FARKLI NOKTALARDA DEVAM EDİYOR

Kentin her bölgesinde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Bu çalışmalar ile yayalaştırma ve ulaşım anlamında yollar ve kaldırımlar daha sağlıklı ve düzenli bir hale getiriliyor. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Tüm çalışmalarımız halkımız için.  İlçemiz merkezimizden köy ve yaylalarına kadar bütün vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilecek için çalışmalarımız sürecektir” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.