BAŞKANI SEYFİ DİNGİL TÜRKMEN KÖYLERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulunarak dernek Başkanı Ali Diler ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

STK’LARA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Ziyarette belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Rutin beleye çalışmalarının yanı sıra sık sık sivil toplum kuruluşlarını, kanaat önderlerini, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her zaman halkımızın içerisinde olduk, vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, görüş ve önerilerini alarak çalışmalarımızı ortak akıl ile sürdürdük” dedi.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Kısıtlı imkânlara rağmen İskenderun’da birçok hizmeti hayata geçirdiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kentte büyük sıkıntısı yaşanan elektrik tellerinin yer altına alınması noktasında bütün imkânlarımızı seferber ettik. Trafo yerlerini ücretsiz tahsis ettik. Tellerin yer altına alınması doğalgaz çalışmaları, fiber optik kablolarının yerleştirilmesi gibi birçok altyapı sorunu çözüldü. Altyapı nedeni ile bozulan yerleri tekrar asfaltladık, kaldırımlarını yeniledik. TOKİ, kapalı semt pazarları, taziye evleri, muhtarlıklar, yeni yeşil alanlar parklar, daha birçok sosyal ve kültürel hizmetler ile kısıtlı imkânlara rağmen hizmet etmeye gayret gösterdik göstermeye devam ediyoruz. Karayollarının yerine muhteşem bir eko park yapma projesi son aşamamada. Kent dönüşüm konusunda bakanlığın riskli alan ilan ettiği bölgeler var. Bu bir süreçtir. Kimse mağdur olmadan, halkımızla tek tek görüşülecek, incelemeler yapılacak, projeler bunları hepsi bir zaman. Biz her zaman halkımızın hizmetindeyiz.”diye konuştu.

İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek kısıtlı imkânlara rağmen İskenderun’da başarılı çalışmalara imza atan Başkan Seyfi Dingil’in her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam ederken halka hizmet noktasında fikir alışverişinde de bulunuldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.