Basketbol maçında skorbord skandalı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Kadınlar Bölgesel Ligi’de (2. Lİg) mücadele eden İKEM Koleji Kız Basketbol takımı, rakibi Mersin TOROSLAR ile İskenderun GSM Kapalı Spor Salonunda yapacağı karşılaşma skorbordun arızalanması sonucu ertelendi. İKEM Koleji için çok önemli bir olan ve 29/12/2017 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00 de yapılacak maçı kazanması halinde Play Off’a kalma ihtimali doğacaktı.

Bu önemli karşılaşma öncesinde her iki takımın oyuncuları ve taraftarları yerlerini almış ve heyecanla karşılaşmanın başlamasını bekleme koyulmuştu. Ancak skorbordun arızalanması dolayısıyla kritik karşılaşmanın ertelenmesi kararı, hayal kırıklığı yarattı.

Basketbol antrenörleri ve taraftarlar,  karşılaştıkları bu duruma tepki göstererek, “bu kadar ciddi bir maça daha titiz ve duyarlı bir yaklaşımla hazırlanılması gerektiği” yönünde yakınmalarını dile getirdiler.

Edindiğimiz bilgilere göre, Basketbol karşılaşması Temizlik görevlisinin temizlik sırasında skorbordun elektrik kablosunu koparmasından kaynaklandığı ileri sürüldü ve tüm çabalara rağmen sorun çözülmediği gerekçesiyle maçın gözlemcisi; maçın ertelenmesi kararını aldı. Bu önemli basketbol karşılaşmasının tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.