İskenderun Rotary Kulübü’nden KMÇYD’ye beş bisiklet

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Bilge Ok, 2430. Bölge Guvernörü Serdar Ünlü, Guvernör Yardımcısı Şevki Budak, 2430. Bölge Aile İçi İletişim Komite Başkanı Demet Özal ve beraberindeki heyet ile birlikte, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ni ziyaret ettiler.

Ziyaret öncesinde derneğe teslim edilen beş bisiklet dernek bünyesindeki ailelere teslim edildi. Dernek başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetim kurulu üyeleri, Rotaryenleri konuk ederek, dernek çalışmalarına sunduğu destekle gönülleri kazanan Demet Özal, aynı zamanda İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yönetim kurulu üyesi olarak da görev almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Dernek çalışmalarını başarılı bulduğunu her fırsatta dile getirerek çevresindeki insanları da ihtiyacı olanlara el uzatmaya davet eden Demet Özal, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin yönetiminde görev almaktan dolayı da gurur duyduğunu belirtti. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek çalışmaları hakkında Rotary Kulübü yöneticilerine bilgi verdi. Rotaryenler, yapılan çalışmaları ilgiyle dinleyerek katkısı olan herkesi tebrik ettiklerini ifade etti. İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Bilge Ok, 2430. Bölge Guvernörü Serdar Ünlü, Guvernör Yardımcısı Şevki Budak, 2430. Bölge Aile İçi İletişim Komite Başkanı Demet Özal, önümüzdeki süreçte dernekle olarak projelere imza atacaklarının müjdesini de verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.