Çocuklara yeni yılda yeni ayakkabılar İKEM’den

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İKEM’in İlkokul bünyesinde eğitim gören 1, 2, 3, ve 4.’üncü sınıf öğrencileri, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki 75 çocuğa ayakkabı armağan etti.

İKEM’de eğitim gören Kızılay Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Çocuk Esirgeme Kulübü bünyesindeki öğrenciler, sosyal projeleri yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşarken, çocuklara yeni yıl armağanı vermenin mutluluğunu yaşadılar.

Öğretmenleri Şenay Özkan ve Süheyla Özer’in sorumluluğunda Okul Müdürü Galip Şener ve öğretmen Esra Salkın’a teşekkür eden Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, “Çocuklarımız yeni yılı mutlu karşılayacaklar. Yardım yapan da yardım alan da mutlu oluyor. Çocuklarımızın gülmesi ve hep mutlu olması dileklerimizle” dedi ve yardımlarından dolayı İKEM ailesine teşekkür etti ve İKEM’in çalışmalarında başarılar diledi ve sosyal sorumluluk projelerine destek vermenin önemli olduğunu dile getirdi.

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, derneğin çalışmalarının takdir görmesi kendilerini mutlu ettiğini belirterek destek sunanlara teşekkür etiğini belirterek herkesin yeni yılını kutladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.