ANTAKYA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİNDEN HIZLI OKUMA KURSU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediyesi Sosyal belediyecilik çatısı altında kurulan Gençlik Merkezi’nde gençlere yönelik ücretsiz hızlı okuma kursu eğitime destek vermeye devam ediyor.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimize verdiğimiz önem doğrultusunda kurduğumuz Gençlik Merkezi’miz her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Hızlı okuma kursu ile amacımız gençlerimize öncelikle sınavlarda okuma sürelerine harcanan zamandan tasarruf etmelerine destek olmak, bunun yanı sıra hızlı okuma becerisi ile zihinlerinin daha çok çalışmasını sağlayarak derslerindeki başarılarını arttırmaktır.

Hızlı okumanın zihin üzerindeki olumlu etkileri ve derslerdeki başarısının yanı sıra zihin sağlığına da katkıları konusunda pek çok makale ve kitapta yer verilmiştir.

Antakya Belediyesi olarak gençlerimize yönelik verdiğimiz hızlı okuma kursumuz Gençlik Merkezi bünyesinde tamamen ücretsizdir. Kurs hakkında bilgi almak isteyenler 0326 213 03 04 numaralı telefondan gençlik merkezimize ulaşabilirler.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.