Hatay’dan üç Belediye Başkanı ödül aldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, YILIN YEREL YÖNETİCİSİ “ÖDÜLÜNÜ ALDI”lar.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin düzenlediği ve Türkiye genelinde Bir milyon yüz bin kişinin oy kullandığı ankete göre açıklanan “Yılın Yerel Yöneticileri”, Kayseri Ercies Kardan Adam tesislerinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yoğun katılımın gözlendiği törene, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, geçmiş dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve  Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri İlçe Belediye Başkanları, Türkiye genelinde ödül almaya hak kazanan Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleşti.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’da, Sosyal Hizmet Projelerinde Türkiye genelinde yapılan oylamada  “YILIN YEREL YÖNETİCİSİ” ödülüne layık görüldü.

Ödül törenin ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Vurucu şu ifadelere yer verdi. Vurucu” Kıymetli hemşerilerim Belen sevdasıyla çıktığımız bu yolda, Yerel yönetimler dergisinin düzenlediği anketle Sosyal Projeler dalında beni bu ödüle layık gören tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım.

Belediye çalışmalarımızda göreve geldiğimiz günden bu güne ilçemizde yapmış olduğumuz tüm hizmet ve çalışmalarımızı şevkle yerine getirdik. Bu ödülün ilçemiz Belenin hakkı olduğunu düşünüyorum ve hemşerilerime hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bu ödül benim onur kaynağım oldu. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de Belenimize gece gündüz demeden hizmet etmek yolunda gayret sarf edeceğim. İnşallah ilçemize diğer kategorilerde de birçok ödülü getireceğim. İfadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.