Vali Ata: Hatay’daki güzellikler insanlığa örnek olsun

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata, Noel Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; Hatay’daki kültür doku zenginliği vehoşgörünün tüm insanlığa örnek olmasını diledi.
“Hristiyan hemşerilerimizin Noel Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, farklı inançlara mensup tüm vatandaşlarımıza huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini dilerim”şeklinde duygularını ifade eden Vali Ata, farklı inançlara mensup tüm vatandaşlara huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diledi.
Vali Ata yayımladığı kutlama mesajında şu görüşlerini dile getirdi: “Bayram günleri, insanlara mutluluk veren, birbirimizle olan gönül bağlarını güçlendiren ve kardeşlik duygularını pekiştiren anlamlı zamanlardır. Bu günlerde paylaştığımız sevinçlerin artarak sürmesi dileğiyle Noel Bayramını tebrik ederim.
Üç semavi dinin mabetlerinin sırt sırta verdiği ve aynı dualara açılan ellerin birleştirdiği gönüllerin kucaklaştığı bu hoşgörü ikliminde, asırlardır dini bayramlar aynı coşku ve mutlulukla kutlanmaktadır. Tüm insanlığa örnek olmasını temenni ettiğimiz bu güzelliklerin ebediyen sürmesi ortak duamızdır.
Kimsenin kökenine, inancına, kültürüne ve siyasi görüşüne bakmaksızın komşusuna gülümsediği ilimizde; yüzyılların birikimi ile oluşan karşılıklı hoşgörü ve kardeşlik iklimi, bizim en önemli değerimiz ve en büyük gücümüzdür.
Bu zengin sosyal ve kültürel dokusu ile hoşgörünün merkezi Hatay’da, sevinç ve tasada beraber olduğumuz Hristiyan hemşerilerimizin Noel Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, farklı inançlara mensup tüm vatandaşlarımıza huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini dilerim.”
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.