SAHİL CAMİİNİN PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapımı devam eden sahil camii projesi çevresinde peyzaj çalışmalarının yapılacağını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii projesinin hızla devam etiğini belirtti.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Camii çevresinde incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Nihal Atakaş Camii inşaatı hakkında sık sık şantiye şefleri ve mühendislerden sürekli bilgiler alıyoruz. Sahil cami projesi görüldüğü gibi hızla devam ediyor. Caminin kaba inşaatı minarelerinin yapılması ile tamamlandı. Titanyum ile üst kısımları kaplandı. Kubbe kısmı da kaplandı. Bahçe duvarı çekildi. Şadırvan yapımı devam ediyor. Şimdi cami dış ve iç cephesine beyaz mermer döşeniyor. Nihal Atakaş Camii projesi bittiğinde kente ayrı bir güzellik katacak ”dedi.

SAYIN ATAKAŞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Başkan Seyfi Dingil,”Nihal Atakaş Cami inşaatındaki çalışmalar planlama doğrultusunda gidiyor. Şimdi tüm çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemesi sahile uyumlu bir peyzaj çalışması yapılacak. Bu konuda ekipler koordineli bir şekilde çalışıyor. Caminin yapımını üstlenen hayırsever işadamımız Recep Atakaş’a çok teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede camimiz tamamlanacak” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.