Nüfus Müdürlüğü ve Eski Adliye binasında inceleme

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata, restorasyon çalışmaları süren İskenderun İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Hükümet Konağı hizmet binalarını inceledi.

İskenderun İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ata, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ve Kaymakam Recep Soytürk’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tarihi değere sahip binaların gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra yeniden halkımızın hizmetine sunulmasının önemli olduğunu vurgulayan Vali Ata, gerek nüfus hizmet binasının gerekse yeni hükümet konağı binasının aslına uygun olarak restore edildikten sonra mümkün olan en kısa sürede hizmet vermeye hazır hale geleceğini ifade etti.

Vali Ata ve beraberindekiler saat 14.30’da bir dönem Adliye binası olarak da hizmet veren ve restorasyonunun ardından Hükümet Konağı olarak İskenderunlulara hizmet verecek olan binada incelemelerde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.