İSTE’den VESTEL City’ye teknik ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yaptığı çalışmalarla üniversite-sanayi işbirliği düşüncesiyle olumlu çalışmalara imza atan İSTE, Zorlu Holdingin konuğu oldu. İSTE’li Akademisyen ve öğrencilerin VESTEL City’ye yaptığı teknik gezinin olumlu yansımalarının teknik eğitime de yansıması bekleniyor.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İSTE öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan bir ekip, Türkiye’nin patent ve ihracat lideri olan, Endüstri 4.0 uyumlu en teknolojik şirketlerini barındıran VESTEL City’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret programı ile ilgili kendisine ait sosyal ağlardan takipçilerini bilgilendiren Rektör Prof. Dr. Dereli, programla ilgili; “Yapmış olduğumuz teknik çalışma ziyareti son derece verimli geçti. Teknolojiye doyduğumuz mükemmel bir gün geçirdik. Yeni proje fikirleri ve fırsatları ortaya çıktı. Bize zaman ayıran Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif ZORLU’ya ve ilgileri için Vestel Beyaz Eşya ve Vestel Elektronik yöneticilerine yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.